MW VISUALSHet idee van MW Visuals is tijdens mijn opleiding grafische vormgeving ontstaan. Mijn passie en liefde voor design wilde ik verder uitbouwen en toepassen in de praktijk. Zo is het uitgegroeid van hobby tot een echte job.

De afgelopen 4 jaar timmer ik samen met mijn partners hard aan de weg om innoverende designs te maken op het gebied van foto, video en animatie voor websites en alle overige mogelijke reclame-uitingen.

Bij MW Visuals staat de klant centraal. Door het delen van ideeën en het bekijken van bestaand materiaal starten we met designen en zijn we klaar wanneer de klant tevreden is met het eindresultaat.

Let's create your visuals!

ONZE KLANTEN

Active Living OrionActive Living Orion kleur
KNCB witKNCB Kleur
De Graafschap kleur witDe Graafschap kleur
EO GroupEO Group Kleur
OranjehockeyOranjehockey kleur

BEKIJK ONZE PROJECTEN


WAAR WERKEN WIJ MEE?

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • De video die Max voor me heeft gemaakt was erg mooi en professioneel, bedankt!
  JORDY
  Fagiano Okayama
 • Tof bedrijf die weet van aanpakken!
  EDON
  EO Group
 • MW Visuals heeft voor mij iets heel bijzonders weten neer te zetten, ontzettend blij met het eindresultaat! MW Visuals weet wat hij doet, vakmanschap ik kan niet anders zeggen.
  MARA LINDE
  Photography by MaraLinde
 • Max heeft mij als beginnend ondernemer enorm op weg geholpen. Door het mede ontwikkelen van mijn huisstijl, en door mee te denken binnen mijn onderneming.
  YOERI
  Art of Details
 • MW Visuals is een bedrijf dat erg creatief is, en weet van aanpakken. Je bespreekt je wensen, en Max tovert er te gekke dingen uit. Wij als bedrijf zijn zeer te spreken over zijn kwaliteiten!
  DENNIS
  Jollie's Rioolservice
 • Max heeft fantastisch mooie ontwerpen gemaakt voor Sientje’s marketing. Hij luistert goed naar onze wensen en beeld het uit in zijn ontwerpen.
  ASTRID
  Sientje Thuiszorg
 • Voor ons toekomstige 3D-printbedrijf hebben wij MW Visuals gevraagd een logo te ontwerpen, met een fantastisch (onverwachts) resultaat! Duidelijke communicatie en ook een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemen. Top!
  STEF & RYAN
  S&R 3D Printing