MW VISUALSMW Visuals is tijdens mijn opleiding grafische vormgeving in Arnhem ontstaan. Mijn passie voor design wilde ik verder uitbouwen en toepassen in de praktijk. Zo is het uitgegroeid van een bijbaan/hobby naar een fulltime job.

De afgelopen drie jaar timmer ik samen met mijn vaste partners hard aan de weg om innoverende designs te maken op het gebied van foto, video en animatie voor websites en alle overige mogelijke reclame-uitingen.

Bij MW Visuals staat de klant centraal. Door het delen van ideeën en het bekijken van bestaand materiaal starten we met designen en zijn we klaar wanneer de klant tevreden is met het eindresultaat.

Max Wiekens, eigenaar MW Visuals


 

COMING SOONPORTFOLIO


WAAR WERKEN WIJ MEE?

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • MW Visuals is een innovatief en een vooral servicegerichte organisatie. Gericht op meedenken en ontwikkelen van de website en drukwerk voor ons bedrijf. Team MW Visuals bedankt!
  Yoeri
  Jouwnaamsticker.nl
 • Deze gekke designers hebben mijn bedrijf op weg geholpen aan branding met drukwerk en een website dat werk oplevert! Ga zo door Max! Ik raad ieder aan MW Visuals aan!
  Dennis
  Jollie's Rioolservice
 • Gewoon WAUW! Geweldig Ontwerp! Ons logo, huisstyle en website zijn precies geworden zoals wij voor ogen hadden. Meedenkend, creatief den top en snelle service! Bedankt Team MW Visuals!
  Frederick
  Bimmerlab