WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDENONS STAPPENPLAN


1WAT WIL JE BEREIKEN
Bespreek met MW Visuals je ideeën op foto, video en animatiegebied en dan doen we je een passend voorstel.
2WAT HEB JE AL
Je bent al in het bezit van professionele foto's en video's en je wilt bijvoorbeeld je nieuwe logo erin verwerken, dan kunnen we deze gemakkelijk voor je updaten.
3DIT BIEDT MW VISUALS
MW Visuals kan werken met bestaande middelen, maar kan ook zorgen voor nieuw materiaal. Voor alle ideeën zijn oplossingen te bedenken. Bespreek je wensen met ons.

BEKIJK ONZE PROJECTEN


BEFORE AFTER - GRAAFICSS

 
before GraaficssAfter Graaficss

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • De video die Max voor me heeft gemaakt was erg mooi en professioneel, bedankt!
  JORDY
  Fagiano Okayama
 • Tof bedrijf die weet van aanpakken!
  EDON
  EO Group
 • MW Visuals heeft voor mij iets heel bijzonders weten neer te zetten, ontzettend blij met het eindresultaat! MW Visuals weet wat hij doet, vakmanschap ik kan niet anders zeggen.
  MARA LINDE
  Photography by MaraLinde
 • Max heeft mij als beginnend ondernemer enorm op weg geholpen. Door het mede ontwikkelen van mijn huisstijl, en door mee te denken binnen mijn onderneming.
  YOERI
  Art of Details
 • MW Visuals is een bedrijf dat erg creatief is, en weet van aanpakken. Je bespreekt je wensen, en Max tovert er te gekke dingen uit. Wij als bedrijf zijn zeer te spreken over zijn kwaliteiten!
  DENNIS
  Jollie's Rioolservice
 • Max heeft fantastisch mooie ontwerpen gemaakt voor Sientje’s marketing. Hij luistert goed naar onze wensen en beeld het uit in zijn ontwerpen.
  ASTRID
  Sientje Thuiszorg
 • Voor ons toekomstige 3D-printbedrijf hebben wij MW Visuals gevraagd een logo te ontwerpen, met een fantastisch (onverwachts) resultaat! Duidelijke communicatie en ook een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemen. Top!
  STEF & RYAN
  S&R 3D Printing