Campagnes


Leave a lasting impression

In de huidige markt zijn campagnes een ideale manier om een bepaalde boodschap of product over te brengen op je publiek. Bij MW Visuals doen we dit door middel van het creëren van een serie aan unieke designs die perfect passen bij jouw ideeën, en de identiteit en waarden van je bedrijf. Op deze manier brengen we je visie tot leven.

Let's create your visuals!

1Doelstellingen
Wat wil je met de campagne bereiken? Denk aan merkbekendheid, productpromotie, leadgeneratie, etc.
2Creatief Concept
Het creatieve concept is het unieke idee dat de kernboodschap van een campagne op een samenhangende manier overbrengt. Deze dient als basis voor alle visuele en inhoudelijke elementen van de campagne.
3Visuele Identiteit
Je visuele identiteit is het eerste wat je publiek gaat zien, deze moet uniek en herkenbaar zijn en passen bij je doelgroep.
4Consistente Branding
Een consistente en herkenbare visuele stijl is van cruciaal belang om je boodschap goed over te brengen. Het maakt je campagne op deze manier een stuk overtuigender en duidelijker.
5Emotionele Connectie
Door in te spelen op de emoties van je doelgroep kan je de effectiviteit van je campagne aanzienlijk vergroten.

Wij deden ook campagnes voor

Supertalentenmuur hoverSupertalentenmuur
 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • De video die Max voor me heeft gemaakt was erg mooi en professioneel, bedankt!
  JORDY
  Fagiano Okayama
 • Tof bedrijf die weet van aanpakken!
  EDON
  EO Group
 • MW Visuals heeft voor mij iets heel bijzonders weten neer te zetten, ontzettend blij met het eindresultaat! MW Visuals weet wat hij doet, vakmanschap ik kan niet anders zeggen.
  MARA LINDE
  Photography by MaraLinde
 • Max heeft mij als beginnend ondernemer enorm op weg geholpen. Door het mede ontwikkelen van mijn huisstijl, en door mee te denken binnen mijn onderneming.
  YOERI
  Art of Details
 • MW Visuals is een bedrijf dat erg creatief is, en weet van aanpakken. Je bespreekt je wensen, en Max tovert er te gekke dingen uit. Wij als bedrijf zijn zeer te spreken over zijn kwaliteiten!
  DENNIS
  Jollie's Rioolservice
 • Max heeft fantastisch mooie ontwerpen gemaakt voor Sientje’s marketing. Hij luistert goed naar onze wensen en beeld het uit in zijn ontwerpen.
  ASTRID
  Sientje Thuiszorg
 • Voor ons toekomstige 3D-printbedrijf hebben wij MW Visuals gevraagd een logo te ontwerpen, met een fantastisch (onverwachts) resultaat! Duidelijke communicatie en ook een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemen. Top!
  STEF & RYAN
  S&R 3D Printing