Branding


Create your own identity

Je branding is de kern van jouw bedrijf. Het gaat niet alleen om je naam en logo, maar om het verhaal dat je vertelt en de boodschap die jij uit wilt dragen richting je klanten. Het draait om begrijpen wie je publiek is, wat hen raakt en hoe je consistent met hen communiceert. Of het nu gaat om je positie in de markt of je visuele uitstraling, elk onderdeel van branding helpt bij het creëren van een herkenbaar en geliefd merk dat mensen aantrekt en in gedachten blijft.

Let's create your visuals!

1Logo en visuele identiteit
Je logo en visuele identiteit inclusief kleurenschema en designelementen, zijn herkenbaar en helpen jou te onderscheiden van anderen.
2Communicatie
De manier waarop je communiceert zowel geschreven als gesproken, draagt jouw unieke toon en stijl uit. Dit omvat ook je gebruik van humor, empathie en duidelijkheid.
3Online Aanwezigheid
Je aanwezigheid op het internet, inclusief website, sociale media kanalen en andere digitale platforms. Deze kanalen weerspiegelen je merkidentiteit en bieden een consistente ervaring aan gebruikers.
4Klantinteractie
Hoe je reageert op vragen, feedback en interactie met gebruikers is een directe weerspiegeling van je merkwaarden en beloften.
5Content en Diensten
De inhoud die je levert en de diensten die je aanbiedt zijn in lijn met je merkidentiteit en dragen bij aan het creëren van waarde voor je gebruikers.

Wij deden ook de branding voor

OranjehockeyOranjehockey hover
 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • De video die Max voor me heeft gemaakt was erg mooi en professioneel, bedankt!
  JORDY
  Fagiano Okayama
 • Tof bedrijf die weet van aanpakken!
  EDON
  EO Group
 • MW Visuals heeft voor mij iets heel bijzonders weten neer te zetten, ontzettend blij met het eindresultaat! MW Visuals weet wat hij doet, vakmanschap ik kan niet anders zeggen.
  MARA LINDE
  Photography by MaraLinde
 • Max heeft mij als beginnend ondernemer enorm op weg geholpen. Door het mede ontwikkelen van mijn huisstijl, en door mee te denken binnen mijn onderneming.
  YOERI
  Art of Details
 • MW Visuals is een bedrijf dat erg creatief is, en weet van aanpakken. Je bespreekt je wensen, en Max tovert er te gekke dingen uit. Wij als bedrijf zijn zeer te spreken over zijn kwaliteiten!
  DENNIS
  Jollie's Rioolservice
 • Max heeft fantastisch mooie ontwerpen gemaakt voor Sientje’s marketing. Hij luistert goed naar onze wensen en beeld het uit in zijn ontwerpen.
  ASTRID
  Sientje Thuiszorg
 • Voor ons toekomstige 3D-printbedrijf hebben wij MW Visuals gevraagd een logo te ontwerpen, met een fantastisch (onverwachts) resultaat! Duidelijke communicatie en ook een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemen. Top!
  STEF & RYAN
  S&R 3D Printing